×
صفحه اصلی
شماره موبایل برای ارسال اس ام اس :09054791747
فایل علمی 2 |
فایل ها
نوشته ها
جستجو
صفحه اصلی
ورود
ثبت نام
پاورپوینت کامل بررسی اثر دوزهای مکمل غذایی در دورههای تغذیه محدود و رشد جبرانی بر شاخصهای رشد ماهیان سردآبی
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
پاورپوینت کامل تشخیص آلودگی شیر گاو به باکتریهای بیماریزا با استفاده از روشهای مولکولی پیشرفته
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
پاورپوینت کامل تحلیل ویژگیهای رنگهای طبیعی مورد استفاده در صنایع غذایی
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
پاورپوینت کامل مقایسه خواص اسانسهای گیاهی با عصارههای طبیعی در فرآوردههای خوراکی
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
پاورپوینت کامل بررسی اثر مراحل شکلدهی و خشکسازی بر کیفیت نهایی فرآوردههای پاستایی
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
پاورپوینت کامل تحلیل ویژگیهای تغذیهای، رنگ و طعم پاستاهای غنیشده با مواد جانبی کشاورزی
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
پاورپوینت کامل بررسی روشهای پوششدهی پروبیوتیکها با استفاده از سامانههای امولسیونی دوگانه
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
پاورپوینت کامل تحلیل تأثیر مرحله جذب رطوبت بر کیفیت ساختاری پاستا در فرآیند تولید
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
پاورپوینت کامل ارزیابی سطح آلودگی میکروبی در نمونههای پنیر فرآوریشده طی بازه زمانی مشخص
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
پاورپوینت کامل بررسی کاهش تجمع نیترات در دانههای ذرت تحت تأثیر استفاده از کودهای ترکیبی
۷۹,۷۰۰ تومان
توضیحات
خرید
پرداخت
مورد به سبد خرید اضافه شد
9946 از 9971
«
صفحه قبل
1
…
9,944
9,945
9,946
9,947
9,948
…
9,971
صفحه بعد
»
فراموشی کلمه عبور؟
0