×

پاورپوینت کامل بررسی اثر دوزهای مکمل غذایی در دوره‌های تغذیه محدود و رشد جبرانی بر شاخص‌های رشد ماهیان سردآبی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل تشخیص آلودگی شیر گاو به باکتری‌های بیماری‌زا با استفاده از روش‌های مولکولی پیشرفته

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل تحلیل ویژگی‌های رنگ‌های طبیعی مورد استفاده در صنایع غذایی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل مقایسه خواص اسانس‌های گیاهی با عصاره‌های طبیعی در فرآورده‌های خوراکی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل بررسی اثر مراحل شکل‌دهی و خشک‌سازی بر کیفیت نهایی فرآورده‌های پاستایی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل تحلیل ویژگی‌های تغذیه‌ای، رنگ و طعم پاستاهای غنی‌شده با مواد جانبی کشاورزی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل بررسی روش‌های پوشش‌دهی پروبیوتیک‌ها با استفاده از سامانه‌های امولسیونی دوگانه

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل تحلیل تأثیر مرحله جذب رطوبت بر کیفیت ساختاری پاستا در فرآیند تولید

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل ارزیابی سطح آلودگی میکروبی در نمونه‌های پنیر فرآوری‌شده طی بازه زمانی مشخص

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل بررسی کاهش تجمع نیترات در دانه‌های ذرت تحت تأثیر استفاده از کودهای ترکیبی

۷۹,۷۰۰ تومان
0