×

پاورپوینت کامل کاربرد حسگرهای زیستی چندگانه در شناسایی آلاینده‌های موجود در زنجیره غذایی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل سنتز ساختارهای فلزی-آلی و بررسی قابلیت آن‌ها در بسته‌بندی‌های محافظتی مواد خوراکی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل بررسی رابطه مصرف آردهای مغذی با کاهش شاخص‌های قندی در فرآورده‌های نانی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل ارزیابی روش‌های نوین فرآوری شیر با فناوری‌های ترکیبی فراصوتی و حرارتی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل تحلیل ویژگی‌های تغذیه‌ای و کیفیت روغن زیتون بر اساس ترکیب اسیدهای چرب

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل مقایسه توان جوانه‌زنی ژنوتیپ‌های غلات نوین تحت شرایط مختلف تنش شوری

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل بررسی اثر کم‌آبی بر رشد و عملکرد گیاهان زراعی به عنوان عامل تهدیدکننده امنیت غذایی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل تحلیل پراکنش نماتدهای گیاه‌خوار در مزارع حبوبات و تأثیر آن‌ها بر عملکرد محصول

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل شناسایی عوامل قرنطینه‌ای تهدیدکننده غلات شامل آفات، بیماری‌ها و گیاهان مهاجم

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل امکان‌سنجی تولید فرآورده دارویی ژلاتینی با استفاده از پودر جلبک‌های مغذی

۷۹,۷۰۰ تومان
0