×

پاورپوینت کامل مروری بر میکروارگانیسم‌های فسادزا در فرآورده‌های پروتئینی فرآوری‌شده

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل بررسی کاربرد فناوری زنجیره بلوکی در کشاورزی پایدار و طراحی چارچوبی برای محصولات ارگانیک

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل تحلیل ریاضی جریان سیالات غیرنیوتونی در سامانه‌های نوری حلقوی با تابش فرابنفش

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل طراحی ترکیب نان سنتی با فیبرهای گیاهی و ریزجلبک و بررسی خواص ساختاری و شیمیایی آن

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل ارزیابی اثر مواد آلی زیستی بر ترکیبات شیمیایی برگ‌های گیاهان دارویی معطر

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل تحلیل تأثیر کودهای زیستی و اسیدهای آلی بر شاخص‌های زیستی و سطح برگ گیاهان دارویی

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل بررسی میزان آلودگی انگلی در نمونه‌های سبزیجات عرضه‌شده در بازار مصرف

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل مروری بر نوآوری‌های فناورانه در فرآیند تولید نان‌های فاقد گلوتن

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل شناسایی چالش‌های تغذیه‌ای و فنی در تولید محصولات بدون گلوتن برای افراد حساس

۷۹,۷۰۰ تومان

پاورپوینت کامل ارزیابی جایگزین‌های عملکردی گلوتن در تولید پاستاهای فاقد ترکیبات گلوتنی

۷۹,۷۰۰ تومان
0